Schepping/heelal

DE SCHEPPING/HET HEELAL

In het begin maakte God de hemel en de aarde. Tekst: (Genesis 1:1). God heeft de hemel en de aarde gemaakt. Is met onze beperkte verstand niet te begrijpen. Dat het heelal gewoon is ontstond of evolueerde vraagt meer geloof van mensen. God heeft de prachtige heelal geschapen.

Het verhaal van de schepping leert ons zelf veel  en over God. We leren over God dat Hij de scheppende kracht is. God is eeuwig en houdt de wereld in Zijn hand. Er wordt door sommigen vertelt dat het heelal is ontstaan na een plotselinge explosie. God heeft zette alles in beweging. De rest heeft zich ontwikkeld in miljoenen jaren. Elke oude godsdienst kent zijn eigen scheppingsverhaal. De wetenschapper heeft een eigen mening over het ontstaan van het heelal. We kunnen niet alle antwoorden vinden op de vraag hoe God de wereld heeft geschapen. Alleen de Bijbel kan ons over het scheppingsverhaal vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *