De schepping

De schepping ziet verlangend uit naar
het moment waarop zal blijken wie
de kinderen van God zijn. De hele
schepping is namelijk onderworpen
aan dood en verval, hoewel niet uit
eigen vrije wil. God heeft dat gedaan
als gevolg van de zonde. Maar er is
hoop! Ook de schepping zal bevrijd
worden uit de macht van dood en
verval en dezelfde heerlijke vrijheid
krijgen als de kinderen van God.
Wij weten dat de hele schepping
in afwachting van dat grote moment
nog altijd zucht en kreunt als een
vrouw die moet baren.(Romeinen 8:19-22)

De hele schepping en niet alleen de mensen leed toen de zonde in de wereld kwam. Als wij zeggen dat we in een gevallen wereld leven, bedoelen we dat de zonde de hele schepping heeft laten vallen uit de perfecte staat waarin God haar gemaakt heeft.

Christenen zien de wereld zoals zij is, uiterlijk in verval en geestelijk geïnfecteerd met zonde.

Auteur: ange

Ik ben Patricia, en gebruik soms ook wel de schuilnaam ange. Ik ben een vrouw en woon in Noorden (Nederland) en mijn beroep is Vrijwilligsters/ Bezoek ouderen mensen voor een intake. Vriendschappelijke huisbezoek. Mijn beroep was Kinderleidster en administratietief medewerkster geweest./Gelovig Christendom.. Ik ben geboren op 24/03/1957 en ben nu dus 62 jaar jong. Mijn hobby's zijn: Breien, Lezen, Borduren, Lezen, Christelijke filmen, Godspel muziek, fietsen /. Bezoekt een Christengemeente/Volle Evangelie. Bezoekt af en toe conferenties, retraites. Bidstonden, Vrouwenbijeenkomst. Het Woord van God lezen bestuderen en bidden. Voor gelovigen en niet gelovigen, zieken, noden, problemen, moeilij Bezoekt e

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *