HET LEVEN IS NIET TE BEGRIJPEN

Alles is verschrikkelijk vermoeiend. De ogen zijn nooit klaar met kijken, de oren zijn nooit klaar met horen.  Alles wat er gebeurd is, zal steeds weer gebeuren. En alles wat er gedaan is, zal weer worden gedaan. Er is nooit iets nieuws onder de zon. 1 Soms gebeurt er iets waarvan de mensen zeggen: “Kijk, dit is iets nieuws.” Maar dan is het lang geleden ook al gebeurd, voordat wij er waren. De mensen weten niets meer van wat er lang geleden gebeurde. En ook van wat er later gebeuren zal, zullen de mensen die nóg weer later leven, niets meer weten. (Prediker 1:8-11)

Veel mensen voelen zich rusteloos en ontevreden. Zij vragen zich af: Waarom voel ik me, als ik naar Gods wil leef, zo moe en leeg? Wat is de zin van het leven? Als ik op dit alles terug kijk, ben ik dan blij met wat ik bereikt hebt? Waarom voel ik me zo opgebrand, zo gedesillusioneerd, zo dor? Wat moet ervan mij worden? Als u eens eerlijk naar uw leven kijkt, zult u zien dat God dienen belangrijker is dan alle andere mogelijkheden die u hebt. Misschien vraagt God u eens opnieuw te kijken naar doel en richting van u leven.

Auteur: ange

Ik ben Patricia, en gebruik soms ook wel de schuilnaam ange. Ik ben een vrouw en woon in Noorden (Nederland) en mijn beroep is Vrijwilligsters/ Bezoek ouderen mensen voor een intake. Vriendschappelijke huisbezoek. Mijn beroep was Kinderleidster en administratietief medewerkster geweest./Gelovig Christendom.. Ik ben geboren op 24/03/1957 en ben nu dus 62 jaar jong. Mijn hobby's zijn: Breien, Lezen, Borduren, Lezen, Christelijke filmen, Godspel muziek, fietsen /. Bezoekt een Christengemeente/Volle Evangelie. Bezoekt af en toe conferenties, retraites. Bidstonden, Vrouwenbijeenkomst. Het Woord van God lezen bestuderen en bidden. Voor gelovigen en niet gelovigen, zieken, noden, problemen, moeilij Bezoekt e

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *