Hoop

We zijn de God en Vader van onze Heer Jezus Christus heel erg dankbaar. Want omdat Hij zo goed en liefdevol is, heeft Hij nieuwe mensen van ons gemaakt: we zijn opnieuw geboren. Dat heeft Hij gedaan door Jezus Christus uit de dood terug te roepen en weer levend te maken. Daardoor kunnen we vol hoop zijn. (1 Petrus 1:3)

Nieuwe mensen gemaakt(wedergeboren doen worden) geestelijke geboorte. Hebt u bemoediging nodig? Gods woord geeft blijdschap en hoop in moeilijke tijden. U bent geroepen om te leven vanuit de hoop op het eeuwige leven. Onze hoop is niet alleen gericht op de toekomst. Eeuwig leven begint zodra wij in God gaan leven en bij Zijn familie gaan horen.

Waar leven is, daar is hoop. Hoop doet leven. Hoop is nodig om zowel geloof als liefde vast te houden. Het omgekeerde Waar geen hoop is, daar is geen leven. Hopeloosheid is één van de meest trieste dingen die een mens kan meemaken. Ik kan me moeilijk iets droevigers en uitzichtlozers voorstellen dan wanhoop. Ontelbare miljoenen mensen in onze wereld vandaag zijn hopeloos. Er is hulp voor mensen om uit deze beproeving te komen.

Auteur: ange

Ik ben Patricia, en gebruik soms ook wel de schuilnaam ange. Ik ben een vrouw en woon in Noorden (Nederland) en mijn beroep is Vrijwilligsters/ Bezoek ouderen mensen voor een intake. Vriendschappelijke huisbezoek. Mijn beroep was Kinderleidster en administratietief medewerkster geweest./Gelovig Christendom.. Ik ben geboren op 24/03/1957 en ben nu dus 62 jaar jong. Mijn hobby's zijn: Breien, Lezen, Borduren, Lezen, Christelijke filmen, Godspel muziek, fietsen /. Bezoekt een Christengemeente/Volle Evangelie. Bezoekt af en toe conferenties, retraites. Bidstonden, Vrouwenbijeenkomst. Het Woord van God lezen bestuderen en bidden. Voor gelovigen en niet gelovigen, zieken, noden, problemen, moeilij Bezoekt e

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *