Een hoopvolle toekomst

Ik Heb ontdekt dat je er achter kunt komen hoe iemand in het leven staat door te vragen hoe of zijn tegen de dood aankijkt. Eens sprak ik met een man die nooit serieus over de dood nagedacht had… totdat bij hem een ernstige ziekte werd vastgesteld. In een enkel ogenblik is alles veranderd, zei hij, dingen waar ik al mijn aandacht aan gegeven heb, blijken nu waardeloos. En andere zaken war ik niets om gaf zijn voor mij nu het belangrijkste in de wereld.

KLAAR ZIJN VOOR DE EEUWIGHEID

Ook al zijn we allemaal aan het aardse leven gehecht, toch weten we dat iedereen het vroeg of laat van de dood verliest. De dood komt villa’s van rijken net zo brutaal binnen als rijtjeshuizen in de wijk. Voor beroemde mensen valt het doek net zo onherroepelijk als voor wie onbekend is. Ook mensen die dit lezen kunnen sterven voor de tijd een jaar verder is.

Sommige mensen denken: Ik geloof wel dat er iets is nar dit leven, maar ik houd me daar niet mee bezig. Ik zie het wel als mijn tijd is gekomen. Wat vreemd! Mensen zijn vaak jaren hard aan het werk om zich te verzekeren van een goed pensioen. Maar trekken er geen 5 minuten voor uit om zich voor te bereiden op hun ontmoeting met God!

Tegenover de dood is ook een andere houding mogelijk: Ik vertrouw op christus de Heer, die de dood heeft overwonnen. Ik leg mijn toekomst in zijn hand.

DE DOOD HOEFT GEEN BITTER EINDE TE ZIJN… WE MOGEN DENKEN AAN EN STRALENDE ZONSOPGANG!

Auteur: ange

Ik ben Patricia, en gebruik soms ook wel de schuilnaam ange. Ik ben een vrouw en woon in Noorden (Nederland) en mijn beroep is Vrijwilligsters/ Bezoek ouderen mensen voor een intake. Vriendschappelijke huisbezoek. Mijn beroep was Kinderleidster en administratietief medewerkster geweest./Gelovig Christendom.. Ik ben geboren op 24/03/1957 en ben nu dus 62 jaar jong. Mijn hobby's zijn: Breien, Lezen, Borduren, Lezen, Christelijke filmen, Godspel muziek, fietsen /. Bezoekt een Christengemeente/Volle Evangelie. Bezoekt af en toe conferenties, retraites. Bidstonden, Vrouwenbijeenkomst. Het Woord van God lezen bestuderen en bidden. Voor gelovigen en niet gelovigen, zieken, noden, problemen, moeilij Bezoekt e

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *