Jezus is de waarheid

Jezus zei: Ik ben de weg. Bij mij is de waarheid, en bij mij is het leven. Je kunt alleen bij de Vader komen als je in mij gelooft. Als jullie mij kennen, zullen jullie ook mijn Vader kennen. Johannes 14:6-7a

De vraag: Hoe kan ik God vinden? Alleen door Jezus. Jezus is de weg omdat Hij zowel God als mens is. Door ons leven aan dat van Hem te verbinden, zijn we verbonden met God. Vertrouwen erop dat Jezus je bij de Vader brengt en alle voordelen die er zijn voor een kind van God, zullen ook van jou zijn.

Jezus zegt dat Hij de weg, de waarheid en het leven is. Als de weg is Hij ons pad naar de Vader.

Dan zult U de waarheid kennen en door de waarheid bevrijd worden. (Johannes 32:8) Jezus Zelf is de waarheid die ons bevrijdt. Hij is de bron van waarheid, de volmaakte maatstaf van wat goed is. Hij bevrijdt ons van de gevolgen van zonde, van zelfmisleiding en misleiding door Satan. Hij laat ons duidelijk de weg zien naar eeuwig leven met God. Zodoende geeft Jezus ons geen vrijheid om te doen wat we willen, maar de vrijheid om God te volgen. Als we ervoor kiezen voor God te willen leven, bevrijdt de volmaakte waarheid van Jezus ons om alles te zijn wat Hij wil.

Auteur: ange

Ik ben Patricia, en gebruik soms ook wel de schuilnaam ange. Ik ben een vrouw en woon in Noorden (Nederland) en mijn beroep is Vrijwilligsters/ Bezoek ouderen mensen voor een intake. Vriendschappelijke huisbezoek. Mijn beroep was Kinderleidster en administratietief medewerkster geweest./Gelovig Christendom.. Ik ben geboren op 24/03/1957 en ben nu dus 62 jaar jong. Mijn hobby's zijn: Breien, Lezen, Borduren, Lezen, Christelijke filmen, Godspel muziek, fietsen /. Bezoekt een Christengemeente/Volle Evangelie. Bezoekt af en toe conferenties, retraites. Bidstonden, Vrouwenbijeenkomst. Het Woord van God lezen bestuderen en bidden. Voor gelovigen en niet gelovigen, zieken, noden, problemen, moeilij Bezoekt e

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *