De hongerige mensen

Op een keer was er weer een heel grote groep mensen bij elkaar. Ze hadden niets te eten bij zich. Jezus riep zijn leerlingen naar Zich toe en zei tegen hen:  “Ik heb medelijden met al die mensen. Ze zijn nu al drie dagen bij Mij en hebben niets meer te eten. Als Ik hen zonder eten naar huis stuur, zakken ze onderweg nog in elkaar van de honger. Want sommigen van hen komen van ver weg. (Marcus 8:1-3)

Heb jij ooit het gevoel dat God zo druk is met belangrijke zaken, dat Hij Zich onmogelijk bewust kan zijn van jouw noden? Net zoals Jezus begaan was met deze hongerige mensen, zorgt Hij voor onze dagelijkse behoeften. Op een ander moment zei Jezus: Maak u dus geen zorgen over wat u zult eten of aantrekken. Met dat soort dingen vullen de ongelovigen ( mensen die Jezus nog niet kennen) hun leven.

CITAAT: Jezus antwoordde: “IK BEN  dat echte brood dat levend maakt. Iedereen die bij Mij komt, zal nooit meer honger hebben. En iedereen die in Mij gelooft, zal nooit meer dorst hebben. (Johannes 6:35)Jezus zei: Ik ben het brood dat eeuwig leven geeft. Als je bij mij komt, zul je nooit meer honger hebben. Als je in mij gelooft, zul je nooit meer dorst hebben.

Auteur: ange

Ik ben Patricia, en gebruik soms ook wel de schuilnaam ange. Ik ben een vrouw en woon in Noorden (Nederland) en mijn beroep is Vrijwilligsters/ Bezoek ouderen mensen voor een intake. Vriendschappelijke huisbezoek. Mijn beroep was Kinderleidster en administratietief medewerkster geweest./Gelovig Christendom.. Ik ben geboren op 24/03/1957 en ben nu dus 62 jaar jong. Mijn hobby's zijn: Breien, Lezen, Borduren, Lezen, Christelijke filmen, Godspel muziek, fietsen /. Bezoekt een Christengemeente/Volle Evangelie. Bezoekt af en toe conferenties, retraites. Bidstonden, Vrouwenbijeenkomst. Het Woord van God lezen bestuderen en bidden. Voor gelovigen en niet gelovigen, zieken, noden, problemen, moeilij Bezoekt e

2 gedachten over “De hongerige mensen”

 1. SendBulkMails.com allows you to reach out to clients via cold email marketing.

  – 1Mil emails starter package
  – Dedicated IP and Domain Included

  – Detailed statistical reports (delivery, bounce, clicks etc.)

  – Quick and easy setup with extended support at no extra cost.

  – Cancel anytime!

  SendBulkMails.com

 2. Use SendBulkMails.com to run email campaigns from your own private dashboard.

  Cold emails are allowed and won’t get you blocked 🙂

  – 1Mil emails / mo @ $99 USD
  – Dedicated IP and Domain Included
  – Detailed statistical reports (delivery, bounce, clicks etc.)
  – Quick and easy setup with extended support at no extra cost.
  – Cancel anytime!

  Regards,
  http://www.SendBulkMails.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *